I want this : diaper bag

Dulu waktu Zua lahir, aku nggak punya diaper bag!!
Aku pakai tas LeMonde yang empuk-empuk dan motifnya beruang, setipe sama selimut topinya hihihi.. Pasti dihina dina deh sama banyak mama modis, tapi aku suka kok, dibeliin kung-nya Zua🙂

Waktu berjalan, kami makin sering pergi tapi tetep aku nggak punya diaper bag😦
Paling pol nih aku beli messenger bag Thomas buat jadi diaper bag boongan buat Zua jalan-jalan karena pas tinggal di Jakarta kami kalo jalan bisa seharian!!

Hamil yang ini, aku udah bikin list apa aja yang dibutuhkan bunda si Lemon.
Salah satunya adalah diaper bag ini!! Dari hasil naksir-naksir, nemu diaper bag Skiphop ini di littlehannah harganya nggak terlalu mahal juga buatku dan kalo skiphop kan ketauan kualitasnya yah jadi insyaAllah awet..

20111104-182323.jpg

Yang KIRI adalah yang aku (paling) naksir. Skiphop Studio tote diaper bag. Kenapa aku naksir, coba baca spec-nya yang aku copas dari web yang sama tadi :

Studio diaper tote

STUDIO diaper tote is stylish enough to pair with a little black dress, but practical enough to keep you and baby stocked for a long day at the playground. Two insulated side pockets hold baby’s bottles, food and sippy cups, while 12 more pockets keep your phone, wallet, keys and other personal items dry, secure and within quick reach.

• STUDIO’s adjustable stroller straps attach neatly and conveniently to the handlebars of any stroller. Unclip, and STUDIO converts back into a tote that will look chic well past babyhood.
• 14 pockets & zip-top closure (big enough for most laptops)
• Zip pocket protected by Agion® antimicrobial lining
• Two roomy insulated side bottle pockets
• Quilted cushioned changing pad
Water-resistant inside & out
PVC-free, eco-friendly materials
• Snap-down front pocket lets you stash a blanket/bib underneath
Nickel feet keep STUDIO off the ground & scuff-free
• Hangs neatly on a stroller & can be worn over the shoulder
• Contrasting lining makes it easy to find what you need
• Dimensions (inches): 17 wide x 12 tall x 6 deep (43.2 X 30.5 X 15.2 CM)

See, MANTAP BANGET kan??

Sementara yang kanan adalah Skiphop versa diaper bag.
Naksir karena bentuknya sangat sangat cewek (walaupun kayanya nggak se-sturdy yang studio yah) dan kelebihan lainnya :

Versa diaper bag

Stylish and lightweight, Versa expands to fit your life.
VERSA is the high style diaper bag keeps up with you and baby through errands, playdates, work and even the gym! Pack it, grab it and go! Two insulated front pockets are roomy enough to store baby’s bottles, sippy cups and food. Nine more pockets easily organize diapers, toys, clothes and all of your personal items – keeping everything safe and dry. A quick zip down the center provides over 20% more storage capacity. How cool is that?

• Expandable center makes bag 20% larger!
• Hangs neatly on a stroller & can be worn over the shoulder
• Non-skid stroller straps fit on any stroller
• Cushioned changing pad
BPA-Free, PVC-Free, Phthalate-Free
Two roomy, insulated bottle pockets & handy front zip phone pocket
• Eleven pockets, secure zip-top closure
• Soft, lightweight material; water-resistant lining
• Contrasting lining makes it easy to find what you need
• Dimensions (inches): 13 wide (expands to 16.5) x 14 high x 4 deep

Emang nggak sebesar studio yah..

Sementara masih semedi, kalo beli sekarang takut pas si Lemon keluar tasnya udah jelek hihihi…
Alhamdulillah sih ama si ayah udah dikasih kalo mau beli yang studio, ya we’ll see lah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s