Supermomsid Photo Shoot with @smallbitesphoto

20130430-214726.jpg

Nggak sabar nunggu hasil foto-fotonya dari Rittar, oh she’s sooo smart, cute, nice and a good photographer, we love love love her! Go check her website

Sayang nggak full team..
June, yes?😉

9 thoughts on “Supermomsid Photo Shoot with @smallbitesphoto

  1. sondangrp says:

    emang keren keren, Dhir, hasil fotonya RittaR. Aku mulai suka ngeliatnya buat manjain mata sejak seminar I yang hadiahnya photo session sama dia kan. Keren abis yaaaa. Dan katanya orangnya emang bisa bikin mood yang difoto oke, gimanapun keadaan dan cuacanya. *mundur lihat harganya sih hihi top banget tapinya*

  2. andinanina says:

    She is! I love how she pursues her passion and make it a great success.. *proud friend and customer*🙂

  3. mrscat says:

    aku kalo gak karena zua, gak bisa ngenalin kamu dhir🙂

  4. dinkymomi says:

    Keren foto fotonyaaa.. Cantik cantik semuaa😘
    Btw mak, bulan June ada event apakah? *maapkeun eike kepo.. Hehehe 😘

  5. Baginda Ratu says:

    haha.. ngakak liat foto yg pojok kanan bawah..😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s